Expert in tuinaanleg

Chris Vyt Tuin- en Landschapsarchitect - Sint-Truiden - Aanleg

Wil u een betrouwbaar bedrijf vinden voor tuinaanleg in Sint-Truiden en omstreken? Dan hebt u dit gevonden bij Chris Vyt Tuin- en Landschapsarchitect, een referentie in de sector van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Geef uw tuin een tweede leven

We besteden veel zorg aan uw tuin, oprit of gazon. Het maakt daarbij niet uit of we met ons  eigen beplantingsplan aan de slag gaan of met het uwe. Een perfect resultaat is altijd ons doel. Alle details moeten kloppen en die details, dat zijn de planten zelf.

Planten met garantie

Elke plant die Chris Vyt Tuin- en Landschapsarchitect uit Sint-Truiden u bezorgt is voorzien van een soort ‘jaargarantie'. Dat betekent dat u verzekerd bent en wij de plant vervangen als die zich niet of ongezond blijkt te ontwikkelen. Kapotte planten worden bijgevolg binnen het jaar vervangen.

Enige voorwaarde: de omgeving waarin ze staan, moet het gehele jaar degelijk onderhouden zijn. Zo niet, dan vervalt die garantie.

Contact opnemen

Wil u graag bijkomende informatie over tuinaanleg? Contacteer ons gerust. Ons streefdoel? Uw droomtuin werkelijkheid maken!